101 fødselsdagsgave ideer til rund fødselsdag

Den ultimative samling af gave ideer til fødselsdag opdelt i aldersgrupper – til ham eller hende. Til en rund fødselsdag bør der findes en god gave til fødselaren, om det er til din mor, far, søster, bror – en god ven eller anden familie; så kan det ofte være svært, at finde på en god gave i en fart. Don’t worry! Her kommer den inspiration du mangler.

 

Inspiration opdelt i aldersgrupper – kan naturligvis inspirere på tværs af hinanden og som gaveide til fejring af alle aldre.

Indholdsfortegnelse

18 års fødselsdagsgave ideer

Når man fejre sin 18 års fødselsdag så er der ofte fart på i samme stil som der normalt er i livet.

18 års gave til ham

1.Pistolskydning

Giv ham den vildeste dag med en god omgang pistolskydning. Det er absolut sjovt for en ung mand i den alder.

2. Bodyflight i vindtunnel

Igen en af de vilde og topmoderne oplevelsesgaver. Bodyflight i vindtunnel er toppen og fås til en forholdsvis lav pris.

3. Parfume 

Ja de unge mænd i den alder går absolut også op i parfume. Køb en klasse parfume til mænd i gave til 18 års fødselsdag.

4. Gavekort til tøj

Forslag: et gavekort til tøj – da det er svært at købe tøj til unge i den alder. De skal være med på moden, og de kender den selv. Nyt tøj er hot, som altid – find et gavekort hos et af de unges mest hotte steder at købe tøj. 

5. Træningselastikker

Træner den unge mand? Det gør han sikkert, køb elastikker til træning hjemme, de er yderst populære.

18 års gave til hende

6. Hudplejeprodukter

Ja ganske vist er hun ung, men piger i den alder elsker alle former for kropspleje, ansigtsmasker og fine cremer er lige sagen. Find de bedste hudplejeprodukter her.

7. Vippeserum

Penge brugt på makeup til øjenvippere i fødselsdagsgave til en på 18 år er aldrig spildt. Dette er en god gave, en sikker vinder, tjek perfect lashes vippeserum.

8. Sømløse træningstights

Disse er på absolut mode nu og vil være det mange år fremover. #N1 tights til træning

9. Bøger

De fleste unge piger læser med stor glæde. Her er det perfekte overblik der kan inspirere til en bog til hende

10. Ny telefon

Dette er naturligvis  gave i den høje prisklasse, hvis det skal være det, så er dette gaven der ikke slår fejl. Du vil naturligvis stige vildt i graderne hos den 18 årige, hvis denne får en ny telefon.

20 års fødselsdagave ideer

20 års fødselsdag, ja så blev man en smule ældre og absolut voksen.  Her kommer gode ideer til fødselsdagsgaven på denne smukke dag

20 års gave til ham

11. Faldskærmsudspring

Et tandemspring i fødselsdagsgave vil vække den vilde opsigt. Det vil heller aldring nogensinde blive hverken glemt, gået i stykker, gået af mode eller glemt. Overrask den 20 årige unge herre med en test af nerverne!

12. Klatring 

En spændende aktiv oplevelse i gave som ikke koster alverden. Sæt gang i endorfinerne til en lav pris med klatring.

13. Pulsur

Hold øje med kalorierne ved at holde styr på forbrændingen. Få gang i det sunde fra en start – lige så godt før som siden. Disse fås i mange forskellige prisklasser, det mærkbare er at urene til små penge nu om dage fungerer ganske fint og har et glimrende look, find et pulsur her.

14. Hårtrimmer

En populær sag til ham og helt sikkert en god fødselsdagsgave som man kan finde fornuftigt i forskellige prisklasser, gør dit bedste køb med en hårtrimmer her.

15. Gavekort til elektronik

Hvem ved, han ved. Elektronik er lige sagen og hvad man ønsker dig allermest kan opfyldes med et gavekort til Elgiganten.

20 års gave til hende

16. Hårprodukter

Håret skal være i orden. Piger elsker at gøre noget for deres hår, dette er en ide til den helt rigtige gave med tidens hårprodukter.

17. Gavekort til tøj

Nyt tøj til unge kvinder? Yeess, bonus alarm. Nyt tøj virker altid som gave til kvinder, og med et gavekort skal intet byttes.

18. Gavekort til wellness

Wellness er lige sagen, en gave der gør glad, måske med kæresten eller en god veninde, bestil til to. 

19. Gaveæske parafume

En gaveæske med parfume der gør man let et godt og nemt køb, find Danmarks bedste gaveæsker med parfume her. 

20. Smykker

Som gave til en 20 årig, som til hele livet, kvinder elsker smykker. Gå aldrig forkert med smykker som gave det er en sikker vinder. 

25 års fødselsdagsgave ideer

25 års fødselsdagsgaven kan sætte dig højt. Et kvart århundrede er gået og ungdommen er nu. Der skal opleves som ung imens det er. 

 

25 års gave til ham

21. Sportsbil banekørsel

Giv den fuld gas i en fed sportsbil på en bane i Danmark eller Tyskland. Hvilken mand på 25 år brænder ikke for at skyde en ferrari eller en porche af på en racerbane.

22. Ølsmagning

Tjaa, mænd vil gerne smage på øl hele livet, de smager bare pokkers godt som 25 årig! Desuden superhyggeligt at tage afsted til ølsmagning med venner eller familie.

23. Kursus Ølbrygning

Basis for en ny interesse? Det tror jeg vist nok. Denne vil vække opsigt til fødselsdagen, og give sjove samtaler, det er en sjov gave til ham, sæt gang i festen med et gavekort, kursus i ølbrygning.

24. F35 – F16 Simulator

Jetfly .- Overtage verdensherredømmet i luften – et absolut overkommeligt gavekort med hensyn til prisen. Bestil gerne til to så han kan tage en ven med på oplevelsen. Fly simulator som oplevelse her.

25. Hotelophold

Skal han have kæresten med? eller er det mon mandehørm. Her bliver der skabt minder for livet og der er noget at glæde sig til.  At have noget at se frem til kan give glæde længe og minderne holder for altid. Overblik over de bedste hotelophold til de bedste priser her.

25 års gave til hende

26. Gavekort manicure og pedicure

Mere velvære og glæde med luksus velplejede hænder og fødder; lige noget for hende.

27. Gavekort Lash lift

Lash lift er moderne, glæd fødselaren med et semi permanent vippebuk inklusiv farve af vipper. Hun får længere vipper ved hjælp af en særlig silikonemasse der fæstnes med vandbaseret gel. Det holder rigtig længe, giver glæde i mange måneder for et lavt beløb.

28. Mini cruise

Et minicruise kan fås i alle prisklasser. Glæd hende med denne fantastiske overraskelse der giver grund til at glæde sig. 

29. En ny kjole til fest

Jo vist der er mange fester forude, og de kræver for hende den perfekte kjole til lejligheden. Derfor må hun have en del at vælge imellem så farverne kan passe med hinanden. 

30. Et madlavningskursus

Man kan altid blive bedre til at lave mad og glæde sig over hvordan man her får ny inspiration til bedre madlavning. En top dollar fødselsdagsgave. 

30 års fødselsdagsgave ideer

30 års fødselsdagen går ikke stille for sig, og her kan gaver der ikke tidligere var interessante nu være til god inspiration. Der følger lidt alder med, og et lille nys om at man måske ikke er så ung mere, desuden så besidder man mere viden og erfaring. Måske er man begyndt, at interessere sig for nogen andre ting og kunne ønske sig noget, der ikke før ville være ønsker, mens nogle gaver vil virke hele livet.

30 års gave til ham

31. Vinsmagning for flere personer

At starte en dag med venner, familien eller kæresten til vinsmagning er absolut en god fødselsdagsgave. 

32. En ny havemaskine

Denne er i den høje prisklasse men et gavekort kan naturligvis bruges. En havemaskine er en gave som den 30 årige vil få stor glæde af. 

33. Gavekort nyt tøj

Han vil helt sikkert synes godt om nyt tøj til hverdagsbrug eller til fest. Mange mænd får heller ikke købt tøj til dem selv da ikke ikke ligger i tankerne og andre ting er prioriteret højere. Det er derfor en god ide med et gavekort til nyt tøj. 

34. Barbermaskine/skægpleje

Hvis han ikke har sådan en i forvejen så kan det være en god ide, at købe en barbermaskine eller skægpleje til ham i gave. De er også langt bedre nu om dage end de var før hen. Man kommer ikke til at stå og mange blade til sin skraber eller bruge mange penge på dem, for de er ret dyre, hvis man regner det ud på den lange bane.

35. Paragliding

Fantastisk oplevelse – det er blandt andet til salg i sverige en times tid væk fra malmø. Det er ikke en oplevelse der er til at få hvor som helst, men det er en helt særlig oplevelse, og en tur til sverige er også hyggelig, så en paragliding som gave vil være helt særlig. 

30 års gave til hende

36. 4 dages storbyferie EU

En ferie som gave? Ja, mange storbyferier kan fås som gavekort og være en fantastisk ide, for de kan fås til langt mindre penge end man regner med, så der er lidt til enhver pengepung. 

37. Romantisk hotelophold

Et romantisk hotelophold for to er lige sagen for hende, 

38. Stilfuldtur

Et moderne stilfuldt ur til en moderne stilfuld kvinde, det vil helt sikkert være en genial gave. 

39. Gavesæt parfume

Et gavesæt med parfume kan også være en succesfuld historie. Der er altid meget for pengene i gaveæsker.

40. Støvler

Kvinder elsker støvler og kan ikke få nok af dem. Mange har dog sin egen smag og ved hvad de kan lide. Så er du ikke sikker på hvilken slags støvler hun vil kunne ønske sig, så er et gavekort til støvler lige sagen. 

40 års fødselsdagsgave ideer

Når man runder de 40 så begynder alvoren så småt at melde sig. Nogle mænd er nu de er blevet fyrre, bare mere glad for et dejligt stykke mad. De fleste kvinder har lidt af tidens tand der gerne må gemmes væk. Skal der vælges en god gave når 40 års fødselsdagen skal fejres, så er øje for alderen og personligheden godt.

40 års gave til ham

41. En god Bøf

En lækker rosa mør bøf for to.

42. Helikoptertur

Fantastisk oplevelse med en helikoptertur. Det er en god gave specielt til ham der menes at have alt, for den slags oplevelser har man ikke hjemme i baghaven.  Glæd ham med en tur i helikopter

43. Actionkamera 

At kunne optage med et actionkamera når man er på farten, eller laver sin favorit sport kan være god inspiration til at få gjort mere af det man holder af. Muligheden for at gemme alle sine oplevelser er nu tilstede, så man kan gense dem senere hen i livet. 

44. Bridgewalking 

Frisk luft, højder og motion –  en unik oplevelse som en god fødselsdagsgave, med bridgewalking.

45. Tandblegning (gør det selv hjemme)

Hvidere tænder kan man nu til dags gøre ganske sikkert hjemme for små penge, find et tandblegningskit.

40 års gave til hende

46. Makeover

En komplet makeover til hende er lige sagen nu. Denne gave er i den mere bekostelige ende, men man får hvad man betaler for. Man kan eventuelt slå sig sammen om gaven og være flere om at købe den. Denne gave kan få hende til,at føle sig helt speciel og som ny igen – den vil give glæde i lang tid fremover. 

47. Argan olie produkter

Bestil argan olie produkter, det er et hurtigt og godt køb som hun helt sikkert vil blive glad for. Argan olie er super populært.

48. Gavekort fotograf

Hvis der er noget hun vil blive glad for så er nye billeder af sin familie. Professionelle billeder som kan hænges op i en ramme. En fotoserie er en god ide. 

49. Luksus brunch

En tid ude på cafe og spise brunch vil hun elske. Gaven bør være til mindst to personer så hun kan tage en veninde eller kæresten med ud. 

50. Smukke negle

En særlig manicure med Shellac eller Gelish. Denne giver dig perfekte negle i op til tre uger. 

50 års fødselsdagsgave ideer

Et halvt århundrede er gået og det vil altid være en fødselsdag der er et milepæl  i livet. Festen byder til at være en af de mere højtidelige og derfor også en gave til den flotte 50 års fødselsdag. Her kommer mere uundværlig inspiration.

50 års gave til ham

51.Luksus massage

Massage kan han helt sikkert bruge, det er godt at få løsnet op i ømme muskler. En genial fødselsdagsgave til ham på 50 års dagen, find gavekort til en luksus massage der kan bruges over hele landet.

52. Vin gave

En udsøgt særlig vin eller flere af dem. Alderen her byder på gode vine og man ved hvad en god vin er. En vin som gave er en vinder. 

Vin som inspiration? ja det er en klassisk gaveide, men jeg deler her den bedste side jeg kender til indkøb af vin online, køber kun selv online nu, man får så meget mere for pengene. Køb vin online her.

53. En ny skjorte

En ny skjorte vil altid vække glæde hos ham.

54. Nyt lyd udstyr

Hvad end det er tilbehør eller helt nyt lydudstyr så kan der her findes inspiration til de bedste priser – Danmarks bedste tilbud på lydudstyr

55. Book en komiker / tryllekunstner til festen

Kunne du være en del af planlægningen til festen så kan det være en fantastisk underholdende overraskelse med denne anderledes gave til fødselsdag.

50 års gave til hende

56. Fodmassageapparat 

Et godt fodbad og så oven i købet med massage med en fodmassageapparat.

57. Kro ophold

Et godt kro ophold for to vil være gaven over alle til hende på 50.

58. Mobil air conditioning

Hold varmen ud alle steder med mobil aircon. 

59. Et maleri

Bestil et maleri og lad inspirere af farver og hvad hun ellers kan lide, der kan findes flotte akvarel og akryl malerier til salg her, hvor der også modtages særlige bestillinger. 

60. Zarkoperfume

Unik nordisk duft med denne fantastiske parfume fra zarko.Glæd hende med en gave som denne for det er en speciel overraskelse, også fordi det er et helt særligt mærke.

60 års fødselsdagsgave ideer

Når 60 års fødselsdagsgaver skal vælges, så er vi nærmere dem som måske ikke mener de mangler noget, her kan der være endnu mere brug for en god ide. Dagen skal fejre med maner og er en højtidelig dag, og derfor bliver festen også ofte højtidelig.60 års gave til ham

61. Brætspil

Find et brætspil han ikke har i forvejen, endnu bedre find et der matcher ham. Et godt brætspil går aldrig af mode, se nærmere på et genialt udvalg af brætspil her.

62. Tøj eller sko

Shop hurtig og simpelt nyt tøj der ikke slår fejl. Bukser der må man kende den nøjagtige størrelse og sådan er det også med sko, men ellers kan du nemt kende størrelse. Her finder du det bedsteudvalg af tøj til ham til lave priser, gavekort er også en mulighed.

63. Et åbent gavekort til oplevelser

JA du hørte rigtigt. Her kan du købe et åbent gavekort til alle oplevelser, så kan han selv vælge noget som han med sikkerhed bliver glad for at opleve.

64. Nyt til haven

Har han en have så er det garanteret et sted han nyder at bruge sin tid? Find god inspiration til noget nyt til haven her. Fødselsdagsgaven over alle!

65. Elektronisk træningsudstyr

Find en genial gave til hans favorit sport. Elektronisk træningsudstyr.

60 års gave til hende

66. Unik trækunst

Find eller bestil en unik pingvin figur som gave. Der er ikke noget som en særlig gave, noget som ingen andre har og det er hvad du finder hos jorgedesign.dk

67. Rejseudstyr

Find nyt spændende, anderledes og super anvendeligt rejseudstyr til hende. Det er godt med det fede udstyr til en mere komfortabel rejse.

68. Gavekort skønhed

Her er de bedste skønhedsprodukter til uhørt lave priser. Giv et gavekort til skønhedsprodukter og lad hende selv vælge.

69. Et ophold i danmark for 2

Vi elsker alle skønne Danmark og der er mange dejlige steder at besøge, en miniferie i vores eget land er toppen. Prisen er så alle kan være med, find et gavekort til en ophold i Danmark for 2.

70. Hårpleje

En god fødselsdagsgave til hende er hårpleje, og det gode er at der kan findes inspiration til en gave i alle prisklasser. Find Dnmarks bedste hårpleje her

70 års fødselsdagsgave ideer

70 års dagen er kommet nu gælder det  for alvor om at hygge sig og gøre det endnu mere hyggeligt, dog har man sikkert rigeligt med dekoration i forvejen, så her gælder det om at finde en gave som på ny vis kan gøre det hyggeligt hjemme. Det er også tiden for at rejse og opleve. Gaveideer til denne flotte fødselsdag har vi samlet  med 10 forslag til ham og til hende.

70 års gave til ham

71. Ferie til Hamborg

Ophold og instamoments på side hotel i hamborg – dette er en eksklusiv oplevelse der ligger i den høje prisklasse, men her får man meget for penge og det er yderst anbefalesværdigt.

72. Spaophold 

Spaophold på de bedste wellness hoteller i Danmark til uhørt lave priser.

73. Around ear hovedtelefoner

Lad ham lukke af og opleve lyd i verdensklasse som han aldrig har oplevet lyd før. Around ear hovedtelefoner giver en lyd oplevelse i absolut særklasse.

73. Særlige spillekort

En mindre bekostelig gave, dog vil der gå meget god tid med dette oplevelses spillekort fra gentlemens hardware.

74. Ny måde at lave kaffe på

Denne nye måde at lave traditionel kaffe på er lige sagen i den lave prisklasse, lav kaffe med luckies fra London.

75. En mad termobeholder

Med denne geniale gave kan han holde sin suppe eller gryderet varm med sig uanset hvor han går. Food flask adventure fra Gentleman’s 

70 års gave til hende

76. Brugskunst

Unik brugskunst kan man ikke få magen til, der er tale om unikt håndværk, der kan modtages på bestilling eller måske er der i forvejen noget der passer til fødselarens personlighed. Se mere om unik brugskunst dansk design i nordic stil.

77. Bordtennis

På denne enkle og billige måde kan man let få gang i et spil bordtennis, det er godt, at få rørt sig lidt – en anderledes gave til fødselaren på 70. Her kan der sætte lidt gang i den derhjemme eller i sommerhuset. Spil bordtennis for små 300,- kr

78. En kimono

En kimono er verdens lækreste badekåbe som der kan hygges i på alle tidspunkter.

79. Gavekort valgfri oplevelse

Tænk sig at vælge lige den oplevelse man ønske sig i gave eller ikke vidste man ønskede sig, sikke en overraskelse.

80. Elektronik Outlet (restsalg)

JA, hvorfor ikke gå efter at spare penge på fødselsdagsgaven, der helt sikkert noget hun aldrig vil kunne undvære. Elektronik outlet her.

80 års fødselsdagsgave ideer

Tid med familie vægtes højt på listen – en 80 års fødselsdag er at fejre i sig selv men også en gave i sig selv for fødselaren der får lov at samles med familien igen. Derfor er gaver der kan bruges sammen med familie guld værd.

80 års gave til ham

81. En god bøf for to

En god middag ude i form af et gavekort der dækker det meste af Danmark, find en god middag med bøf til to her til en lav pris.

82. Slotsophold for to personer

Et ophold på et slot af den mere eksklusive af slagsen og den højere prisklasse. De bedste ophold på et slot i Danmark.

83. Luksusbrunch for to personer

En tur ud og spise luksusbrunch for to vil helt sikkert glæde fødselaren. 

84. En helt særlig spiritus gave

Jo man kan vel lide en lille en i den alder, find genial inspiration til en særlig spiritus gave her.

85. En gavekurv

Nemt, lækkert og eksklusivt. Se her et stort udvalg af gavekurve.

80 års gave til hende

86. Gavekurv til hende

En gavekurv til hende som denne indeholder læskende moscato og søde sager, bedre kendt som kvindernes favorit kurv

87. Gavekort til oplevelse efter eget valg

Vælge lige den oplevelse man ønsker sig det er at foretrække. Find gavekort til en valgfri oplevelse som en god fødselsdagsgave.

88. Vin

En god vingave går aldrig af mode. Hvid eller rose vil ofte være til hende. Find vin til billige penge eller til kostpris som der siges.

89. Billeder af familien

Hun kunne godt mangle billeder af de nyeste i familien, det vil altid være en gave der gør hende glad og det koster ikke så meget.

90. Bad og krop produkter

Lidt nye bad og krop produkter.

90 års fødselsdagsgave ideer

Ja her er det godt at blive mindet på, for når man er blevet 90 år gammel  så er det ikke sikkert at man husker så godt mere, ellers så elsker man bare at snakke om gamle dage og mindes. Så det kunne være en ide med noget som bringer minder frem eller som er simpelt og kærligt.

90 års gave til hende og ham

91. Musik

Når man er blevet 90 så er det ikke så titi de spiller det musik i radioen som man holder af, derfor kan det være godt hvis man kan sætte det musik på, og mere og nyt af det er altid godt. Hvad muligheden byder sig om det er et usb stik eller en cd. Om end det er en cd afspiller med usb indgang de mangler, for på den måde er det nemt at gøre brug af usb stikket.

92. Chokolade

Speciel luksus chokolade.

93. Portvin

Mere luksus for dem på 90 med portvin.

94. En gavekurv

Tidens bedste gavekurve.

95. Marmelade honning mv.

Luksus Marmelade honning mv.

96. En delikatesse kasse

En luksus delikatesse kasse.

97. Økologisk gavekurv

En økologisk luksus gavekurv.

98. Restaurantbesøg

En god dag ude med et restaurantbesøg.

99. Rødvin

Et par særlige flasker vin til kostpris.

100. Hotel med middag

Et ophold på hotel scandic med middag.

101 Festsange og taler

Sange og taler til at fejre den flotte fødselsdag i traditionens tro skal vi ikke lede så længe efter. Det er bare at se sig om her på siden

Vi har guider til både taler og festsange.

Gratis festsange og velkomstsange – de kan naturligvis ikke levere et personligt budskab men fungerer ganske fint.

Vil du gerne levere et personligt budskab i form af en tale så står vi klar til at hjælpe.

  1. Gratis velkomstsange
  2. Gratis festsange
  3. Guide: skrive en festtale
  4. Guide skrive en festsang
  5. Priser på personlige sange og taler.

Var dette indlæg nyttigt for dig?

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email