Anderledes gaveideer til fødselsdagen

anderledes gave ide fødselsdag
gave ide fødselsdag

Det er mange sjove og anderledes gaver man kan give i fødselsdagsgave. Ofte køber man det som fødselaren ønsker sig, men mange gange kan gaveønsker være kedelige og føles upersonlige. Derfor kan det være en god ide at tænke lidt ud af boksen og vælge det der føles personligt for dig at give. Men hvad er en anderledes gave?

For at hjælpe dig med at finde en god, men anderledes gave, så har vi her lavet en lille liste med 5 gode gave ideer, der bestemt både er anderledes og meget personlige. De fleste af gaverne egner sig mest til større fødselsdage – typisk de runde år.

Indholdsfortegnelse

1. Tag et billede hos en fotograf.

En meget personlig anderledes gave er et portræt af familien. Hvis man er i tæt relation med den person, der skal fejres kan det være en god ide at lave et billede. Find din nærmeste fotograf, saml familien og tag et billede sammen. Et billede siger mere end tusind ord og det kan intet erstatte.

2. Book en tryllekunstner

Som din gave kan du hyre en tryllekunstner til at underholde for hele forsamlingen. Tryllekunstneren kan have særlig fokus på inddrage fødselaren, så oplevelsen bliver ekstra speciel. En tryllekunstner er et godt valg, hvis man vil give en gave til hele forsamlingen. Her er alle underholdt og det er en oplevelse man får sammen.

 

Læs også:

Underholdning til fødselsdag

3. Book en stand up komiker

Ligesom en tryllekunstner er en fælles gave for alle, så er en komiker i den grad også en fælles gave. En komiker har mange sjove ideer til jokes omkring en fødselar og det er en super god og anderledes gave at give.

 

4. Køb en rejse til fødselaren

Det er en lidt dyrere gave, men bestemt en meget personlig gave. Her kan man gå sammen med familien og bestille en rejse til fødselaren. Hvor hen rejsen skal gå er op til jer og hvor mange der skal med på den rejse ligger selvfølgelig også i jeres hænder.

5. Køb en hotelophold for fødselaren

Hvis fødselaren har en kæreste eller måske en kone/mand, så er et hotelophold for to en rigtig god ide. Det styrker parrets bånd og giver dem en weekend, hvor alt er rent afslapning. Måske har parret børn? Så er denne gave en rigtig god gave, hvor man giver parret et par dage uden børn. Det er et par dage, hvor de kan få lov at nyde livet og styrke deres forhold. Komme tilbage til deres børn med meget mere kærlighed til livet og dem.

Det var alle 5 gaveideer, som i frit kan bruge eller ikke. Husk på, at det kun er fantasien der sætter grænser når det kommer til gaver. Tit er de sjoveste gaver, dem man ikke har ønsket sig. Så en god ide er at kigge på, hvad fødselaren kan lide og købe sin gave ud efter det. På den måde overrasker man fødselaren med en gave hun måske ikke engang selv vidste hun ønskede sig.

Læs også..

Festsange 

6. Kunsthåndværk

Se anderledes på din gave ide med trækunst som kunsthåndværk. Bestil en unik figur eller eller brugskunst hos jorgedesign.dk

Læs også..

Black fredagstilbud