Festsang til 50 års fødselsdag

festsange 50 års fødselsdag

Har du brug for en festsang til 50 års fødselsdag så kan jeg skrive en personlig sang for dig. Du kan bruge guiden til at skrive sangen selv. Jeg har også skrevet gratis almene festsange til fødselsdag, mulighederne er mange.

De 10 år fra fyrre til halvtreds foregår for de fleste i fuld fart. Der er fart på karrieren, der er fart på familielivet, og der er sågar fart på fritiden. Hele tiden er der nye mål, og den ene fødselsdag tager den anden. Tiden leder umærkeligt én nærmere og nærmere de 50 og BUM, så er den der – den mest runde af dem alle. Som belyst af et mægtigt fyrtårn, står det lysende klart, at et halvt århundrede er gået, og man kan lige så godt komme i gang med forberedelserne til at fejre sin 50 års fødselsdag. Det kan være, det bliver en traditionel fest, det kan være det bliver en temafest eller noget helt andet, men fest – ja TAK.

Melodi til festsang til 50-års fødselsdag.

Gæsterne modtager glade indbydelser, og de er klar til at deltage i festlighederne. Festsange og taler og alt muligt andet forberedes af familie og venner, og de gør det med glæde. Jungletrommerne går: “Vi gør sådan, hvad gør I, har du hørt noget”? “Ja, vi laver en sang, og jeg ved, der osse kommer én fra hans børn, så jeg skal lige tjekke melodivalg”. Og apropos valg af melodi, så ligger landet jo sådan, at hvis man bliver 50 i 2020´erne, så er man vokset op i 1970´erne/1980´erne. Masser af god musik, masser af “evergreens” med mindelser om en herlig ungdom. Desværre ikke masser, der egner sig til fællessang i et selskab med mange mennesker, for popmusik er i reglen opbygget med nogle besværlige mellemstykker (ABBA f.eks.) Hvis der er levende musik til festen, er det dog muligt, det lader sig gøre, at synge sig igennem en munter udgave af ungdommens superhit. Ellers gør man “klogt” i at vælge en mere simpelt opbygget melodi med taktfaste vers – som f.eks. de fleste børnesange og mange fra Højskolesangbogen.

Alternativ til traditionel festsang.

Hvis der i gæstekredsen til fødselsdagen er en lille gruppe, der er friske på det, kan det blive et muntert indslag, hvis man vælger en melodi med et omkvæd. Så kan gruppen synge versene og man får hele selskabet til at synge med på omkvædet. Her kan man overveje at bruge melodier som f.eks. “Du er min øjesten”, “Hammer, hammer fedt”. Hvis man synes, det bliver for meget med omkvæd efter hvert vers, så putter man det bare på efter hvert andet eller hvert tredje, som man nu synes. Prøv det – det er sjovt, og frisk på en anden måde.

Læs også..

Personlige festsange

850,-

Alt inkl.