Sølvbryllupssange en lejlighedssang til sølvbryllup

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

Her kan du få skrevet en personlig sang til sølvbryllup

Her kan du finde informationer om sølvbryllupssange

Her kan du finde en gratis velkomstsang til sølvbryllup

Et sølvbryllup er en glad fest – en fantastisk fest. 25 års samliv skal fejres, og overvejer du at bidrage med noget særligt – noget der huskes – ja så er en sang altid et hit. I nogle familier synges meget og gerne – i andre synges knapt så meget og knapt så gerne, men hver fugl synger med sit næb og alle gør det bedste de kan. Det kan godt være, at “koret” ikke ville gå til tops i en x-faktor konkurrence, men underholdningsværdien er stor og budskabet brænder igennem.

En lejlighedssang til sølvbryllup

En gæst har forberedt sig – har gjort sig umage med teksten. Det er sølvbrudens storebror, der vil give “Søs” og svoger en sang fra de varme lande med en masse drillende vers – ligesom han gjorde det ved deres bryllup for 25 år siden.

Han synger frit for, han er uhøjtidelig, og sangen tager kegler. Han havde nemlig osse lavet et vers om sølvbrudekjolen og hele historien omkring den.

“Søs” stråler – hun er smuk som aldrig før og nyder at kjolen er på dagsordenen.

I flere vers kom han osse ind på deres hverdagsliv fra dengang de var nygifte og trak paralleller til nu. Det er sandelig ikke kedeligt, og gæsterne får sig nogle gode grin.

Hans sang huskes, og det gør den, fordi han var spot on med de gode og vedkommende historier, han valgte at sætte rim på.

sølvrbyllupssange.festsangetaler.dk

Sølvbryllup gift i 25 år det fortjener en sang.

Når et ægteskab har varet i femogtyve år, er der nok at skrive om. Et kvart århundrede er en rum tid – i medgang og modgang, som man siger. Man fortjener at blive fejret – man trænger måske også til en ordentlig fest. Der er mange traditioner at boltre sig i  i forbindelse med et sølvbryllup. Guirlander og æresportmorgensang, morgenkaffe og en lille én – ja, traditionerne er mange – og mulighederne for at give sit besyv med er til stede.

Og de er der alle sammen. Vennerne – familien – naboerne – kollegerne. Der er et leben af den anden verden, og livet er herligt. Alle ønsker at markere, de sætter pris på sølvbrudeparret – alle ønsker at bidrage til en fantastisk sølvbryllupsdag.

Luften er mættet med glæde, og blomster og gaver flyder til i en lind strøm. Det ene bud efter det andet ringer på og bliver budt en lille én eller i det mindste et stykke chokolade med på vejen.

Festernes Mount Everest – en milepæl i ægteparrets historie, er i fuld gang lige fra morgenstunden og ofte til langt ud på natten.

En sølvbryllupssang der er spot on.

Ingen fest uden en sang – sådan kan vi li´ det vi danske. En fantastisk tradition, der har lange og dybe rødder – også til sølvbryllupsfesten. Der er sket meget i sølvbrudeparrets liv siden sidste store fest og sangen kan knivskarpt gi´ et rids af højdepunkterne og de muntre hændelser, så indholdet bliver helt opdateret og spot on.

D

At fejre et sølvbryllup med en fest, kræver en god og grundig planlægning og en masse konkrete forberedelser. Hvor og hvornår og for hvor mange. Hvad med menuen og skal der være musik? Gavebord og bordkort og jeg ved ikke hvad. Ja, det havde været nemmere at stikke sydpå en måneds tid og bare nyde hinanden. Men nej, skal der være fest, så lad der være fest. Ting tager tid og som nævnt er planlægning og forberedelser et must til en vellykket sølvbryllupsfest. Mange tilbyder forhåbentlig at hjælpe lidt til, for der der skal ikke mangle noget og meget skal forberedes.

Skal der bruges en gratis velkomstsang til gæsterne ved vores sølvbryllupsfest.?

Hvis der er brug for en lille velkomstsang til gæsterne, så har jeg et bud på én her. Den er ganske gratis og kan I lide den, så brug den. Et par muntre vers kan være med til at sætte en god stemning i gang. Tit går snakken lidt bedre efter en sang, og en skål. 

Melodi: Vi lister os af sted på tå.

I hele femogtyve år – har ægteskabet varet 

lidt gråt er kommet i vort hår – men godt vi har det klaret           

nu festes skal på bedste vis – på alle Jer vi sætter pris          

velkommen, velkommen vi siger så glad  

li´ om lidt vil vi byde på lækker mad.

 

 

Har glædet os til denne fest – har flere gaver fået                     

en kæmpe tak til hver en gæst – vor´ hjerter har I nået            

nu først vi ta´r  en lille skål – en dejlig fest er vores mål          

vi løfter på glassene, glade fordi 

det er super at se Jer, det synes vi

En tale

kr 950 / inkl moms
  • (600-800 ord)

En festsang

kr745
kr 595 / inkl moms
  • (250-350 ord)

Et digt

kr 595 / inkl moms
  • (250-350 ord)
Luk menu