Sølvbryllupssange 25 års samliv skal fejres

sølvbryllupssange

Her kan du bestille en personlig sang til sølvbryllup eller finde en god guide til at skrive selv

Her kan du finde informationer om sølvbryllupssange

 

Indholdsfortegnelse

Et sølvbryllup er en glad fest – en fantastisk fest. 25 års samliv skal fejres, og overvejer du at bidrage med noget særligt – noget der huskes – ja så er sølvbryllupssange altid et hit. 

I nogle familier synges meget og gerne – i andre synges knapt så meget og knapt så gerne, men hver fugl synger med sit næb og alle gør det bedste de kan. 

Det kan godt være, at “koret” ikke ville gå til tops i en konkurrence, men underholdningsværdien er stor og budskabet brænder igennem.

Hvorfor en sang til sølvbryllup

En gæst har forberedt sig – har gjort sig umage med teksten. Det er sølvbrudens storebror, der vil give “Søs” og svoger en sang fra de varme lande med en masse drillende vers – ligesom han gjorde det ved deres bryllup for 25 år siden.

Han synger frit for, han er uhøjtidelig, og sangen tager kegler. Han havde nemlig osse lavet et vers om sølvbrudekjolen og hele historien omkring den.

“Søs” stråler – hun er smuk som aldrig før og nyder at kjolen er på dagsordenen.

I flere vers kom han osse ind på deres hverdagsliv fra dengang de var nygifte og trak paralleller til nu. Det er sandelig ikke kedeligt, og gæsterne får sig nogle gode grin.

Hans sang huskes, og det gør den, fordi han var spot on med de gode og vedkommende historier, han valgte at sætte rim på.

Ingen fest uden en sang – sådan kan vi li´ det vi danske. En fantastisk tradition, der har lange og dybe rødder – også til sølvbryllupsfesten. Der er sket meget i sølvbrudeparrets liv siden sidste store fest og festsangen kan knivskarpt gi´ et rids af højdepunkterne og de muntre hændelser, så indholdet bliver helt opdateret og spot on.

Læs også:

Guide: Skrive sin egen sang til fest

Priser på bestilling af personlige tekster

sølvrbyllupssange.festsangetaler.dk

Traditioner på sølvbryllupsdagen

Når et ægteskab har varet i femogtyve år, er der nok at skrive om. Et kvart århundrede er en rum tid – i medgang og modgang, som man siger. 

Man fortjener at blive fejret – man trænger måske også til en ordentlig fest. Der er mange traditioner at boltre sig i  i forbindelse med et sølvbryllup. Guirlander og æresport,  morgensang, morgenkaffe og en lille én – ja, traditionerne er mange – og mulighederne for at give sit besyv med er til stede. 

Og de er der alle sammen. Vennerne – familien – naboerne – kollegerne. Der er et leben af den anden verden, og livet er herligt. Alle ønsker at markere, de sætter pris på sølvbrudeparret – alle ønsker at bidrage til en fantastisk sølvbryllupsdag, og her kan festsange være med til at bringe gode ord på banen.

Luften er mættet med glæde, og blomster og gaver flyder til i en lind strøm. Det ene bud efter det andet ringer på og bliver budt en lille én eller i det mindste et stykke chokolade med på vejen.

Festernes Mount Everest – en milepæl i ægteparrets historie, er i fuld gang lige fra morgenstunden og ofte til langt ud på natten.

Planlægning af festen

At fejre et sølvbryllup med en fest, kræver en god og grundig planlægning og en masse konkrete forberedelser. 

Hvor og hvornår og for hvor mange. Hvad med menuen og skal der være musik? Gavebord og bordkort og jeg ved ikke hvad. Ja, det havde været nemmere at stikke sydpå en måneds tid og bare nyde hinanden. 

Men nej, skal der være fest, så lad der være fest. Ting tager tid og som nævnt er planlægning og forberedelser et must til en vellykket sølvbryllupsfest. 

Mange tilbyder forhåbentlig at hjælpe lidt til, for der der skal ikke mangle noget og meget skal forberedes.

Nyttige links. . 

 

sang-til-sølvbryllup

Personlige festsange

850,-

Alt inkl.