Festsang til 40 års fødselsdag

festsang 40 års fødselsdag

Fra mit vindue kan jeg se en masse “unge” mennesker der løber, cykler og på anden vis farer af sted. De motionerer sig, gør de. Det skulle være så sundt, så når de runder 40 år, er de stadig fit for fight. Det gør det gamle udsagn “fyrre, fed og færdig” til skamme. Nutidens udsagn om dem på 40 burde i stedet hedde “fyrre, fit og festlig”.

De er klar, de har energier og de er omsorgsfulde overfor deres medmennesker – de fleste af dem. De har overskud til familie, venner, kolleger og you name it. Derfor står gæsterne selvfølgelig klar på stribe, når der inviteres til 40-års fødselsdagsfest, for det skal fejres med manér. Danseskoene findes frem og der spekuleres i, hvordan der kan bidrages til festlighederne. Her kommer en festsang naturligt ind i billedet, for hvis man siger det med en sang, kan man sige næsten hvad som helst.

Fyrre, fit og festlig.

Der er god basis for at skrive en personlig festsang til en 40-års fødselsdag. Fødselaren har og har haft gang i mange ting, og går formentlig efter nye mål non stop. Store kompetencer på flere områder, super egenskaber, rummelig, og social måske. Det kan osse være, mindre heldige sider kan luftes på en sjov måde, og således give sangen lidt kant. Med mindre fødselaren udtrykkeligt har frabedt sig sange og taler med mere, så er vedkommende klar til at tage, hvad der kommer med godt humør – vel vidende, at sangen er skrevet og givet med kærlighed – bare for at vise, man holder af, de fyrre til trods

En personlig festsang er en gave.

At komme med en personlig festsang til 40-års fødselsdagen er at komme med en meget personlig gave. Modtageren véd, at der er tænkt meget over indholdet, véd osse, at den er givet i en kærlig, positiv ånd for at bidrage til festligheden og skal ses som en hyldest. Hvis den så oven i købet serveres i en sangskjuler, der er kreeret til lejligheden, ja, så er den et sikkert hit. Nogen siger det med blomster – andre siger det med en sang – og så er der dem, der spiller på alle tangenterne. Gør det! Tag en festsang med til fødselsdagen!