Tale til bryllup fra mor og far

tale bryllup fra mor og far

En tale til bryllup fra mor og far – et ønske om at imponere? Der er store ord på hjertet når ens søn eller datter skal giftes! Kniber det med at få det ned på papir, så er der guldkorn at hente.

Vi har skrevet mange taler – nu om dage er det meget populært at mor også holder tale, der er ikke længere den samme talerækkefølge ved bryllup som førhen. Hold fest for brudens mor, når hun griber mikrofonen til bryllupsfesten.

En fælles tale til bryllup fra mor og far

Mange taler er skrevet som en “dele tale” det er altså IN at være fælles om talen fra mor og far. Det er nemt at dele talen op så I holder hver jeres afsnit.

Fordele ved en fælles bryllupstale.

 • Der skal kun skrives en tale.
 • De samme ord går ikke igen. 
 • Det indskrænker taletiden så fint, så fint.

Brudens mors tale

En tale til brudeparret fra brudens mor vil vække opsigt ved festlighederne. En god tale kræver planlægning og skrives bedst ud fra stikord. Hvis du bestiller en tale modtager du spørgsmål til stikord særligt rettet bryllupstaler. Ellers find de almene spørgsmål til stikord fra guiden om at skrive en festtale her.

Brudens mor har masser på hjertet – du har lagt et højt respekteret arbejde, i det vigtigste job man kan få, titlen som mor! Du har positive ord at give videre, så tøv endelig ikke med at holde en tale

Tips til talen

 1. Planlæg talen på forhånd.
 2. Husk den søde humor.
 3. Skriv talen ned på papir.
 4. Skriv ud fra stikord.
 5. Sorter jeres stikord.
 6. Giv stof til eftertanke.
 7. Øv jer på talen – det er fint.
 8. Tal højt så alle kan høre.
 9. Kort er godt.

Citer gerne vise ord i henhold til dine egne ord og brudeparrets fremtid, det er så fint en kærlighedshistorie med megen tillykke.

Der er mange gode bryllupstraditioner der er værd at bevare, det er dog festarrangøren der bestemmer og det er brudeparret.