Konfirmationssange

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

En sjov og kærlig, helt personlig konfirmationssang en varm og munter sang til konfirmanden, er med til at gøre livets første store fest helt fantastisk og uforglemmelig.

Du bestemmer indholdet,giver mig oplysninger om det du vil ha´ med. Jeg kommer med et udkast og herefter retter jeg til, hvis der er noget, der ikke passer dig. 

Det er ligesom at få syet en jakke hos skrædderen – den skal sidde!

Vil du give noget markant, noget der bliver husket, så kan en konfirmationssang være et fint indlæg.

Forældre, søskende, bedsteforældre – ja, alle glæder sig til konfirmationsfesten – den første af de store for det skønne, unge menneske man holder af.

Det skal blive en uforglemmelig fest, og vi gør alt, hvad vi kan for at bidrage til festlighederne.

 

En sang til konfirmationsfesten

En konfirmation er på mange måder en overvældende fest. Der sidder man, 13 – 14 år gammel som festens midtpunkt, og selv i disse rå tider, er der masser af unge mennesker, der er lidt generte og

lettere betuttede over al den opmærksomhed. Det har de fleste heldigvis fin fornemmelse for – så de mest pinlige episoder fra barndommens land er sorteret fra i eventuelle sange og taler, de unge venter iøvrigt med længsel på gaverne, find inspiration til en god gave til konfirmanden her gaveinspiration.dk

Jeg har skrevet mange, mange konfirmationssange og konfirmationstaler, og altid med udgangspunkt i de gode historier og de gode budskaber kunderne ønsker. På den måde bliver det nemmere at tage ejerskab til teksten – det skal føles, som om man har skrevet den selv.

Når jeg skriver, sker det på et solidt fundament fra et langt liv som lærer, sangskriver og historiefortæller. 

Det sker også på et solidt fundament fra en gammel, toptrænet festdeltager. I en stor familie bliver der jo mange fester og som tiden går flere og flere.

Kontakt mig, så sætter vi gang i et samarbejde om din tekst. Du fortæller, hvad du gerne vil ha´ med, og jeg omsætter dine oplysninger til en tekst

En tale

$ 950 / inkl moms
  • (600-800 ord)

En festsang

kr745
kr 595 / inkl moms
  • (250-350 ord)

Et digt

$ 595 / inkl moms
  • (250-350 ord)

flere indlæg

google stars rating 4.8
4.8/5
Luk menu