Skabelon til din takketale ved konfirmationen

takketale til konfirmation

En takketale kan jo nærmest skræmme livet af hvem som helst, og som konfirmand har de fleste ikke den store træning i at skrive og holde takketaler. Derfor har vi lagt et eksempel på en simpel takketale op som du kan copy paste til din konfirmation.

Den er skrevet til dine forældre, men du kan nemt redigere den, så indholdet passer til din situation.

Hvis du bestemmer dig til at holde en takketale, så få det overstået hurtigst muligt, så du kan slappe af og nyde resten af din fest ( husk at øve dig højt mange gange inden) – pøj, pøj med det!

Skabelon takketale konfirmation

Kære forældre – kære alle sammen.

Jeg har sådan glædet mig til min konfirmationsdag, og det gik jo meget godt i kirken.

Nu er festen i gang, og jeg vil dele takker ud.

Først til mine forældre.

I skal ha´ 1000 tak for al kærligheden, al tålmodigheden og al hjælpsomheden gennem hele min barndom.

I har båret mig, kørt mig og sørget for alt muligt i mange år.

Nu har I osse givet mig en dejlig konfirmationsfest, og jeg vil sige 1000 tak for det hele.

Jeg vil også gerne sige jer tak for:

  • Skriv en kort sætning
  • Skriv en kort sætning
  • Skriv en kort sætning
 

Det er super godt at have en familie, det er super godt, der altid er nogen, der gider én, så jeg vil dele en masse takker ud til resten af familien, for jeg har nydt al forkælelsen og al opmærksomheden.

Selv om jeg nu er konfirmeret, så må det gerne fortsætte, for der er jo ingen grund til at lave om på noget, der virker.

I dag har jeg fået en masse gaver og hilsner og det er lidt overvældende, men jeg kan sige Jer alle sammen, at jeg er fantastisk glad for det hele, så tak skal I ha´.

Jeg vil bede alle gæsterne om sammen med mig at skåle for mine forældre……………

Er du ikke sikker på at du vil føle dig tryg ved at holde en takketale, så kan du vælge at bruge en takkesang i stedet for og dele den rundt til alle gæsterne, det er en glimrende måde at få sagt tak til mor og far.

Download takkesang her.

Læs også..

Konfirmationstale

Få skrevet din tale

1550,-

Alt inkl. ekspres gebyr 0,-