Kobberbryllupssange og taler til kobberbryllup

kobberbryllupssange

Kobberbryllup er en super anledning til at holde en god fest. Samle familie og venner og gi´ den gas. Nyde folk som de er, og nyde det de bringer med sig af kobberbryllupssange, taler og andre festlige indslag. 

Tolv et halvt års ægteskab er tilbagelagt – i medgang og modgang. Det har for de fleste været nogle hektiske år med uddannelser, karrierer, bil, børn og base. Man trænger nok til en fest. Måske trænger man også til at fortælle hinanden og alverden, at man har tænkt sig at fortsætte – med glæde. De store energiers år er godt i gang, så fest skal der være.

Guider:

skrive sin egen kobberbryllupssang

skrive sin egen tale

Traditioner til kobberbryllup.

Mange erfarer, at et kobberbryllup er en fest, det er sjovt at planlægge. Den er lidt på slap line, for der er ikke så mange og store forventninger, som til brylluppet – og heller ikke så mange traditioner man bliver fristet til at gå op i. 

Nogle vælger slet ikke at markere, de har kobberbryllup – i alle tilfælde ikke udadtil og nogle stikker af på en ferietur sammen – uden børn – en kærestetur. Andre holder en voksenfest med vennerne og atter andre inviterer til stor fest med familie, venner, kolleger og hvem de nu synes, de har lyst til at se. Mulighederne er mange – der er frit valg på alle hylder.

De der byder til fest, kan helt sikkert regne med at gæsterne er klar til lidt af hvert. Måske laver de en halv æresport med guirlander af blomster – måske kommer de med sjove oplevelsesgaver, og det kan da osse være, de laver en festlig sang eller tale til kobberbryllupsfesten. Hvis der var nok at skrive om til brylluppet, så er der helt sikkert rigeligt nu.

Hvornår skal kobberbryllupssangen serveres?

Da et kobberbryllup i de fleste tilfælde er en uformel fest, må festlige indslag vel præsenteres efter først til mølle princippet. Del sangen ud, når du synes, det er passende eller aftal med de andre gæster, hvem der gør hvad og hvornår. Sørg bare for, at det bliver i en pause mellem måltider, så en eventuel varm ret ikke står og bliver kold. Festsange er kærkomne på denne dag, lad dem endelig komme til orde. 

kobberbryllupssang

En tale til Kobberbryllup.

En personlig tale til kobberbryllupsfesten er populært. Måske mand til kone – måske omvendt, hvem ved? Der er osse familiemedlemmer, der kan ha´ lyst til at sige et par borgerlige ord. Vennerne er osse på dubberne, og de har mange inputs klar. Faktisk kan de være svære at styre, så der er lagt op til endnu en fantastisk fest – anderledes, men fantastisk. 

Indholdsmæssigt skal talen indeholde det, du har på hjertet – og ikke meget mere. Hold dig til sagen og gør det kort, så der bliver tid til at feste og hygge på kryds og tværs.

Har en anden taler stort set sagt det, du selv ville, så frafald og nøjes med at udbringe en skål. Læg din tale på gavebordet – så kan det festglade par læse den i fred og ro dagen efter. Du får budskabet frem, og  de bliver glade for din betænksomhed. 

læs også:

En professionel taleskriver

Usikker på at holde en tale – gode råd

en tale til kobberbryllup

Hvad nu hvis værtsparret har frabedt sig sange og taler og andre festlige indslag.

Hvis værtsparret udtrykkeligt har frabedt sig sange og taler og lignende ved deres fest, så skal det naturligvis respekteres – sådan er det bare. Har du noget på hjerte, kan du gøre noget særligt ud af kortet, du lægger ved gaven, lave en lydfil eller et videoklip – mulighederne er mange i vores teknologiske verden.