Fødselsdagshilsner

foedselsdagshilsner

Det kan være vanskeligt at komme med den perfekte fødselsdagshilsen, ligesom det kan være vanskeligt at finde den rette DJ når man lejer en DJ. I mange tilfælde bliver det en kedelig og cliché fødselsdagshilsen, som fødselaren ikke husker, og tilsvarende kan en dårlig DJ ødelægge en hel aften. Vi har samlet de bedste fødselsdagsbeskeder, så fødselaren husker dig og din hilsen og får en god fødselsdag

Indholdsfortegnelse

Sjove fødselsdagshilsner

 1. “Tillykke med fødselsdagen! Husk, at alder kun er et tal, men i dit tilfælde er det et ret stort tal!”
 2. “Glædelig fødselsdag! Må din dag være mere smuk end en enhjørning, der spiser cupcakes på en regnbue.”
 3. “Håber din fødselsdag er lige så fantastisk som du er… men det sætter baren ret højt!”
 4. “Tillykke med dagen! Du er ikke ældre, du er bare mere erfaren (og måske lidt mere gråhåret).”
 5. “Glædelig fødselsdag! Lad os fejre den eneste dag om året, hvor du er den vigtigste person i rummet – indtil kagen er væk.”
 6. “Tillykke! Du har nået en alder, hvor dine fødselsdagslys koster mere end kagen.”
 7. “På din fødselsdag, husk: Alder er bare et tal, men i dit tilfælde er det et ret højt tal!”
 8. “Glædelig fødselsdag! Husk, at vin bliver bedre med alderen, så du bliver bare mere fantastisk.”
 9. “Tillykke med fødselsdagen! Du er nu et år tættere på hængenosser/hængebryster. Søde fødselsdsagshilsner til ven eller veninde

 1. Tillykke med fødselsdagen! Din venlighed og latter gør hver dag til noget særligt. Jeg elsker at brække mig af grin, når jeg er sammen med dig. Glæder mig til mange flere år med venskab og sjov.
 2. På din dag ønsker jeg dig alt det bedste. Du er en sand stjerne i mit liv, og jeg er så taknemmelig for vores venskab. Tillykke!
 3. “Tillykke med fødselsdagen! Dit venskab er som en varm, hyggelig trøje på en kold dag – altid der og utrolig behagelig. Flere år med du og jeg – afsted!”
 4. “Weee – tillykke til personen person, der altid får mig til at smile. Din positive energi er smittende, og jeg er så glad for at have dig i mit liv.”
 5. Du er ikke bare en ven, du er en skat. Selvom fløde kan være for meget, fortjener du det i dagens anledning. Tak for alle de gange, du har været der for mig.”
 6. “Jeg vil bare lige minde dig om, hvor godt et menneske du er. Hvis der var flere som dig i verden, ville der ikke være noget krig. Tak for alle de gode tider, og jeg ser frem til mange flere. Tillykke!”
 7. “Tillykke med fødselsdagen til en af de mest fantastiske mennesker, jeg kender. Hvis ikke jeg havde dig i mit liv, ville jeg være forgældet i fakturaer til en psykolog – tak og tillykke!
 8. “Glædelig fødselsdag! Må dit nye år være fyldt med lige så meget glæde og lykke, som du bringer ind i andres liv – og det er altså pænt meget!”
 9. “Tillykke med fødselsdagen! Du er en sand ven, der altid lyser op i mit liv. Bliv ved med det”Fødselsdagshilsner til kæresten

 1. Tillykke med fødselsdagen, min skat! Husk, du er ikke ældre, du er bare tættere på at blive en klassiker. Og jeg elsker klassikere!
 2. Glædelig fødselsdag til den, der stjæler mit hjerte og min dyne hver nat. Må din dag være lige så fantastisk som vores kamp om dynefordelingen.
 3. Tillykke med fødselsdagen! Husk, i vores forhold er alder kun vigtig, når man skal ind på klubben som 18-årig.
 4. Glædelig fødselsdag, min elskede! Jeg ville købe dig en ø, hvis jeg kunne… Men i stedet får du min uendelige kærlighed og måske en pizza.
 5. Tillykke med fødselsdagen! Du er som en fin vin, der bliver bedre med alderen. Jeg er bare glad for at være glasset ved din side.
 6. Glædelig fødselsdag til min bedre halvdel! Husk, vi er et perfekt match: Du er peanutbutter, og jeg er jalapeño. Lidt skør, men utroligt god sammen.
 7. Tillykke med fødselsdagen! Jeg elsker alt ved dig – selv din snorken, som er som en sød, men lidt irriterende natmelodi.
 8. Glædelig fødselsdag! Husk, du er ikke gammel, du er retro. Og retro er altid på mode, ligesom dig.
 9. Tillykke med fødselsdagen, min kærlighed! Må dit år være fyldt med lige så meget lykke, som når du finder en ekstra pomfrit i posen.Fødselsdagshilsner til familien

 1. Tillykke med fødselsdagen! Husk, i vores familie bliver vi ikke ældre, vi bliver bare mere charmerende!
 2. Glædelig fødselsdag! Du er ikke bare et år ældre, men et år tættere på at få seniorrabat. Tænk på besparelserne!
 3. Tillykke med fødselsdagen! Husk, at du ikke kan vælge din familie, men du kan vælge kagen. Så vælg en god en!
 4. Glædelig fødselsdag! I vores familie tæller alder ikke, medmindre du er en ost eller en vin.
 5. Tillykke med fødselsdagen! Du er som en antikvitet i vores familie – sjælden og værdifuld (og måske lidt støvet).
 6. Glædelig fødselsdag! Husk, at i vores familie bliver vi ikke ældre, vi bliver bare mere erfarne i at lave ballade.
 7. Tillykke med fødselsdagen! Du er beviset på, at nogle ting i vores familie bliver bedre med alderen – ligesom vores skøre humor.
 8. Glædelig fødselsdag! Må din dag være lige så fuld af overraskelser som vores familiemiddage.
 9. Tillykke med fødselsdagen! Husk, at alder er bare et tal, og i vores familie tæller vi ikke tal, vi tæller kager!