Sang til brudeparret fra forældre ved bryllup

Forældre har noget på hjertet når deres barn lover at dele resten af livet med en anden i medgang og modgang indtil døden skiller dem ad. Det er et stort øjeblik for brudeparret men også for forældrene, og vil man gerne få sagt, alt det man har på hjerte, så er en personlig sang et godt valg.

Når der synges af en kendt melodi til bryllup og langt de fleste kender melodien, så er det rørende at synge budskabet ud sammen. Sangen kan være både sød og sjov, men den kan også have vers, der er yderst rørende. Den dag man vælger livet sammen, er en dag der vil blive husket af gommen og bruden for altid; men også af familien.

Slå det fast med en rørende sang der rammer plet, her på festsangetaler.dk er der to muligheder.

1. Den ultimative guide til at skrive sangen selv

2. Bestil en personlig sang skrevet ud fra dine stikord.

Når forældre har noget på hjertet.

Man elsker jo sit eget barn mere end noget andet. Man har gode minder fra alle aldre af barnets liv og altså en masse episoder og oplevelser, der er værd at huske. Nu har ens elskede barn fundet en at dele livet sammen med, det er så smukt. Mon ikke også ens svigerdatter ellers svigersøn fortjener et par bevingede ord, eller beskrivelse af en morsom episode eller to, et par gode kvaliteter, HOLD FAST der er nok at skrive om.

● Det gode ved en sådan sang er også, at den kan gemmes og læses senere hen i livet, man får ordene med på vejen til evigt eje.

Står mor og far klar med sangen?

 

Læs også..

Festsange bryllup

Guide: skriv en personlig sang

underholdning bryllup

Var dette indlæg nyttigt for dig?

Del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på pinterest
Pinterest
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email