Hair Extensions til bryllup nyt hår til bruden

extensions bruden

Står bruden og mangler nyt langt hår til sit bryllup, så kan en påsætning af hair extensions være sagen. Det er et frisk pust med nyt lækkert langt hår. Extend Your Beauty påsætter hair extensions i Aalborg eller sælger dem og alt tilbehør online i shoppen. Har du brug for ægte extensions lavet af rigtigt hår, så er dette lige stedet – extensions med alt tilbehør og udførlige guider.

Professionel vejledning

Hvem ønsker sig ikke at møde op til bryllupsfesten med nyt flot langt hår, det gør vel alle piger? Man bliver glad, af at gøre noget godt for sig selv, få dine extensions i dag til en god pris.

Farver

De findes i alle tænkelige farver –  blonde, grå, hvide, brune, sorte, røde, i mange forskellige nuancer Nogen vælger med fordel en lidt atypisk farve der sætter et flot spil i håret, andre vil gerne have den præcis samme farve som deres eget hår. Uanset så bringer det helt nyt liv til dit hår med det samme og extensions kan farves.

Glans og fylde

Med mere fylde i håret end normalt eller med spejl blankt hår – man vælger selv og kan lave noget man ellers ikke normalt ville kunne. Det er ikke kun farven af hår men også typen man kan ændre. Påsætning af hårforlængelser med mere fylde er normalt og giver hos mange ofte stor glæde for smukt ser det ud.

Længden

Piger ønsker sig vel alle det lange flotte hår. Extensions kan påsættes så håret bliver utroligt langt og flot. Det er som oftest derfor, at man ønsker sig en forlængelse af håret, det skal være langt!

Holdbarhed

Kvalitets extensions holder længe med en god sund pleje – med de rette produkter holder de op mod 1 år. Derfor er det værd at passe godt på sine extensions, find de rette råd der hvor du køber dem. Holdbarheden kommer også an på valg af metode til påsætning.

Metoder til påsætning

  • Hot fusion
  • Cold fusion
  • Easy weft 
  • Tape hair

Til hver deres formål og med hver deres fordele – læs mere om disse metoder hos Helle – Extend Your Beauty.

extensions bryllup