Kom ned i brudekjolen – sådan taber du dig hurtigt

brudekjolen

Skal du giftes? Og vil du gerne slankes en smule ned for at se godt ud på den store dag? Her får du lidt tips til, hvordan du hurtigt taber dig op til brylluppet, så du kan komme ned i brudekjolen. Det er vigtigt at være opmærksom på sin sundhed, og du skal aldrig tabe dig for enhver pris.

Skær på kalorierne

Overordnet set er det sundest at tabe sig lidt efter lidt og ikke alt for hurtigt. Det anbefales at lave et kalorieunderskud i diæten på cirka 500 kalorier om dagen, hvilket på en uge bliver til 3500 kalorier eller cirka 0,5 kilo fedt.

Hvis man vil tabe sig yderligere, kan man selvfølgelig skære flere kalorier fra, men det anbefales dog ikke at gå for langt ned, da kroppen har brug for næring.

Eksperterne siger, at mænd skal spise mindst 1.500 kalorier om dagen, og kvinder skal spise 1.000. Det ligger 1.000 kalorier under det, vi i gennemsnit spiser, og dermed kan man altså godt skære 1.000 daglige kalorier fra, uden at overskride anbefalingerne.

Ved at sammensætte sådan en diæt vil du i løbet af en uges tid både tabe dig cirka et kilo i rent fedt, mens du også vil have et væsketab, der får det op på omtrent to kilo. To uger af dette, og du har tabt dig fire kilo. Fortsætter du længere, vil vægttabet stagnere mere og mere.

Find de bedste ideer til sunde slankekure her

Find en kostplan

Hvordan skærer man 1.000 kalorier fra om dagen? Ja, det kræver disciplin og arbejde. Du skal sammensætte en kostplan, hvor du ved, at du spiser cirka 1.500 kalorier (mænd) eller 1.000 kalorier (kvinder) om dagen.

Dette kan du enten gøre ved selv at sammenregne kalorieindholdet i alt, hvad du spiser, eller ved at benytte dig af en færdig kostplan.

Du kan finde kostplaner på nettet, som du altså blot skal følge punkt for punkt. Du kan også få sammensat en af en kostvejleder.

Vil du lave din egen plan, er det nemmeste, at du spiser det samme hver eneste dag i de to uger, dit vægttab varer. Sammensæt en dags varieret men begrænset kost og gentag det i to uger.

Forhåbentlig vil denne metode virke for dig, og du vil se ud lige som du gerne vil, når du trækker i brudekjolen. Bare husk at passe på dig selv!

Effektiv og alsidig træning

Hvis du ønsker at sætte endnu mere fart på vægttabet, bør du begynde at træne effektivt. Det kan endda også være med til at bygge lidt muskel og tone din krop. For at opnå det mest effektive vægttab, bør du kombinere styrketræning og cardio-træning. Cardio er effektiv kredsløb træning, der forbrænder fedt og kalorier, mens styrketræning vil hjælpe din krop til at forbrænde endnu flere kalorier.