Slush ice maskine til fødselsdag

slush ice masskine foedselsdag

En god slush ice maskine til fødselsdag kan man ønske sig at leje af flere grunde:

  1. Lave lækre kolde drinks
  2. Skabe god feststemning
  3. Underholde børnene

Skab en anderledes fødselsdag ved at leje sådan en maskine, det er et frisk pust – hele festen vil elske den. Ikke bare den samme kedelig rom og cola der har været serveret til fødselsdag de sidste 100 år. Slushice er anderledes, gør din fødselsdag til en all inclusive rejse. 

Om slush ice maskine værd at overveje

Når du vælger din slush ice maskine er det værd at vide, at ikke alle modeller laver væske om til IS lige hurtigt og ikke alle indeholder lige meget slush ice. 

Så når du vælger hvor du skal leje din maskine, så vælg en professionel maskine, hvis du gerne vil have at alle fødselsdagsgæsterne får glæde af slush ice. 

Gerne en der kan producere op til 12L hurtigt.

Anbefaler at leje dit udstyr til fest hos lejdet.dk Her finder du en professionel slush ice maskine til den laveste pris. 

Så kan du som fødselar og nu festarrangør holde en fest som gæsterne aldrig glemmer. Det vil pryde dit image at præsentere noget man normalt ikke oplever til en fødselsdag.

Opskrifter slush ice med alkohol

Hold eventuelt den ene beholder i din lejede slush ice maskine uden smag. Det får du brug for når der skal sættes gang i de kolde drinks til festen. På den måde så kan du mixe frossen IS med forskellige Juice, friske bær og alkohol. Så er der mulighed for en stor variation og så er der også noget for dem som ikke er til de alt for søde drinks. 

Blåbær – granatæble 

Friske blåbær

Friske granatæbler

Slush ice

Gin

(kan sødes med agave sirup)