Smukke blomster med til konfirmanden

smuk blomst med til konfirmanden

Er du inviteret til konfirmationsfest og mangler at finde den helt rette gave til konfirmanden? Måske har du allerede fundet gaven, men mangler en lille ekstra ting at medbringe til festen, eller måske er du ikke så nær konfirmanden, at du giver en gave, men stadigvæk ønsker at give et telegram og ønske tillykke med konfirmationen? Blomster til konfirmationen er meget almindeligt, for de står smukt på gavebordet til festen, og så forpligter blomster ikke, så uanset relationen til konfirmanden eller dennes forældre, kan du altid give en buket, en rød eller blå rose. 

Traditionerne foreskriver, at konfirmanderne medbringer roser til sine klassekammerater og her er de blå blomster blevet mere og mere populære med tiden. Du kan også medbringe en rose til konfirmationsfesten. Ønsk tillykke til konfirmanden med smukke blomster fra Bloomit.

Gaver og blomster til konfirmationen

I anledningen af en konfirmation, er det hyggeligt at pynte op med blomster. Det er derfor oplagt at supplere gaven med en smuk buket eller blomsterdekoration til konfirmanden. Skal du ikke selv deltage i festen, kan du nemt bestille din konfirmationshilsen online. 

Hos Bloomit finder du både buketter, blomsterdekorationer og plantedekorationer. Det gode ved blomsterdekorationer er, at de er nemme at holde og de kan stå i flere dage efter festen er slut. Så kan konfirmanden have blomsterdekorationen stående og pynte til minde om dig og en festlig konfirmationsfest – også selvom du måske ikke deltog i selve festen.

Konfirmationsblomster til ham og hende

Blomster kan både gives til drenge og piger og så kan de personliggøres ved at vælge konfirmandens yndlingsblomster. Hvis du vælger at få bundet en buket eller lavet en dekoration, så er det også en mulighed at den kan bestå af dine yndlingsblomster og på den måde afspejle dig og gøres unik. 

En blomsterdekoration på gavebordet, vil helt sikkert vække opsigt og stå og pynte fint under selve festen. Med dit personlige kort vedlagt, kan alle se hvem blomstergaven er fra og du deltager på den måde, selvom du måske ikke kan være til stede personligt.

smukke blomster konfirmation

Glæd konfirmanden med en personlig gave

Send eller bestil nemt en konfirmationsblomst eller rose hos Bloomit. De har gjort det nemt at vælge den helt rigtige blomsterhilsen til konfirmationen. 

Gaven personliggøres med din korthilsen, der vedlægges blomsterne. Du bestemmer hvilken dato blomsterne skal leveres. Bloomit sørger for at blomstergaven indpakkes fint, så den passer til en konfirmation. Leveringen kan enten ske til dig, hvis du selv ønsker at medbringe blomstergaven, eller direkte til konfirmationen. Levering sker med pålidelige chauffører fra lokale blomsterforretninger i hele landet. Du kan derfor bestille konfirmationsblomsterne og få leveret i hele Danmark.

Bestil i dag og bidrag til et brag af en konfirmationsfest.

Blomsterdekorationer konfirmation

Blomsterdekorationer til konfirmation er noget særligt og anderledes når der skal findes en god gaveide. Dekorationen kan kombineres så fint med andre gaver – det hele kan ligge sammen så smukt. Disse dekorationer kan man bestille, så de bliver unikke af en sammensætning som ingen andre har set før. Blomsterdekorationer er helt særlige til specielle anledninger og passer perfekt til konfirmationsdagen. 

Læs også..