Tale til konfirmation fra bedsteforældre

tale konfirmation bedsteforældre

En tale til konfirmation fra bedsteforældre kommer fra hjertet. Det gør den selvfølgelig fordi at deres børnebørn er ved, at blive voksne og her følger livets ord med på vejen. 

 

Når der skal skrives en tale fra bedsteforældre til konfirmanden, som kan få hele festen til at lytte øre, så er det godt at være grundig og velforberedt med sin tale. 

En god tale til konfirmation gør sig godt ved at blive planlagt i god tid. Det er en stor dag og vil du gerne have succes med talen, så skriv den nøjsomt ned i god tid så du også kan nå at øve dig på den

Skrive talen

Det gøres bedst ved først at skrive stikord ned og derefter sortere dem for at få overblik og skabe en god struktur over din tale.

Med de mange gode minder er der basis for masser af godt indhold, når bedstemor eller bedstefar holder en tale for deres børnebørn. 

Som mormor, morfar, farmor eller farfar har man ofte været nem at snakke med og barnebarnet har kunne fortælle om masser af sjove episoder.  Du har sikkert lært meget fra dig og har vist glæden ved kreative og sjove oplevelser – der er basis for mange gode stikord til talen. 

Tillykke med titlen, du er til at stole på, og dig kan man regne med!

Talen bør være;

  1. Positiv 
  2. Lidt sjov
  3. Lidt alvorlig
  4. De gode historier
  5. De gode kvaliteter
  6. Opløftende ord med på vejen.
 

Er det svært at komme i gang med at skrive? 

Læs også..

 

festtale
guider

Hvordan man skriver en god festtale

Smag og behag er forskelligt, og en god festtale kan skrives på mange måder. Min guide er derfor baseret på egne erfaringer og egen holdning …

konfirmationstale
konfirmation

Konfirmationstale 5 step til succes

Når vi som mor eller far har en søn eller datter der skal konfirmeres, går vi langt, for at det skal blive en fantastisk dag. …

1550,-

Hjælp til din tale

Alt inkl. ekspres gebyr 0,-