Tale til konfirmation fra bedsteforældre

tale konfirmation bedsteforældre

En tale til konfirmation fra bedsteforældre kommer fra hjertet. Det gør den selvfølgelig fordi at deres børnebørn er ved, at blive voksne og her følger livets ord med på vejen. 

 

Når der holdes en tale fra bedsteforældre til konfirmanden så kan det være en god ide at få lagt vægt på de rigtige ord. Det gøres bedst ved først at skrive stikord ned og derefter sortere dem for at få overblik og skabe en god struktur over din tale. Der kan være skabt en nær og tryg relation og derfor er det rart når bedstemor eller bedstefar holder en tale for deres børnebørn. Som mormor, morfar, farmor eller farfar har man ofte været nem at snakke med og barnebarnet har kunne fortælle om episoder der ellers ikke ville blive hevet frem af posen. Du har sikkert lært meget fra dig og har vist glæden ved kreative og sjove oplevelser, der er basis for en god portion stikord til talen. Tillykke med titlen, du er til at stole på, og dig kan man regne med!

 

Talen bør være;

 

  1. Positiv 
  2. Lidt sjov
  3. Lidt alvorlig
  4. De gode historier
  5. De gode kvaliteter

 

  • Opløftende ord med på vejen.

 

Er det svært at komme i gang med at skrive? 

 

Læs også..

 

Konfirmationstale.

 

En guide til at skrive en tale.

 

En god tale til konfirmation gør sig godt ved at blive planlagt i god tid. Det er en stor dag og vil du gerne have succes med talen, så skriv den nøjsomt ned i god tid så du også kan nå at øve dig på den.