Book en tryllekunstner til jeres næste fest

tryllekunstner til fest
spons 2

Det er en vigtighed, når festen planlægges, at underholdningsdelen får den nødvendige opmærksomhed. Et underholdende indslag er et særdeles godt bud på variation og et friskt pust, der tilfører festen fornyet energi og samtale. Derfor bør underholdningen absolut ikke nedprioriteres.

I den forbindelse anbefaler vi i denne artikel et magisk indslag som underholdningsform.

Artiklen giver samtidig de bedste bud på, hvorfor det at booke en tryllekunstner er det helt rette valg til den næste fest.

Få professionel assistance

Underholdningen kan for mange hurtigt blive for stressende at planlægge og organisere – specielt når den øvrige planlægning også skal prioriteres.

Og selv hvis man som amatør kaster sig ud i det, kan det i mange tilfælde være svært at planlægge noget, der falder i hele selskabets smag. Så hvor skal man starte? Og hvordan sikrer man sig, at underholdningen både fanger og interesserer alle?

At bestille et trylleshow fra en professionel tryllekunstner er et ganske oplagt bud på en underholdningsform, der rammer bredt. En tryllekunstner engagerer sit selskab gennem showet og byder altid på et bredt udvalg af tricks og effekter, der gør showet interessant at være inkluderet i.

Derfor er det både tidsbesparende, let og bekymringsfrit at booke en tryllekunstner.

Tilfør festen et oplagt samtaleemne

Med et trylleshow opnås en to-i-en effekt, der gør indslaget det hele værd. Foruden selve showet, som er pakket med både fascination og høj underholdningsværdi, får selskabet tildelt et helt naturligt og oplagt samtaleemne, der uundgåeligt vil danne basis for efterfølgende dialog.

Dele af selskabet vil i dyb fascination bl.a. forsøge at regne ud, hvordan tricksene kunne lade sig gøre, mens andre dele af selskabet imponeret vil konversere om, hvad de lige har været vidner til.

Af samme grund bruges trylleshowet flittigt som ice-breaker og feststarter, da gæsterne efterlades med en fælles oplevelse.

Humorbetonet og latterfyldt

Tryllekunstnere er eksperter i at indskrive en vis grad af underliggende komik, der sirligt matcher showets indhold. Selskabet kan derfor være helt sikre på, at de får grinet godt og grundigt igennem.

Foruden den på forhånd indskrevne komik, er tryllekunstnere ekstraordinært dygtige til at improvisere, når de underholder. Man kan som tryllekunstner aldrig have en garanti for, hvordan et selskab reagerer på de jokes, der hitter på papiret. Derfor griber tryllekunstneren ofte det, der foregår ”on stage” og tilpasser komikken derefter.

Med publikums egen inddragelse i højsædet

For at skabe en helt speciel oplevelse, er underholderen nødsaget til at henvende sig til og involvere selskabet i en eller anden grad. Med et trylleshow har tryllekunstneren adskillige muligheder for at inddrage sit publikum, hvilket medvirker til en stærkere og mere personlig oplevelse.

Inddragelsen kan ske på forskellige måder, og det er op til tryllekunstneren selv at vurdere, hvor meget det skal fylde i showet. Eksempelvis kan selskabet engageres ved at undersøge genstande, der skal bruges i et forestående trick. Derudover har tryllekunstneren mulighed for at inddrage dele af selskabet i et konkret trick. Det kan ske fra deres faste pladser eller på scenen sammen med tryllekunstneren.

Publikumsinteraktion er med til at skabe en nærværende og intim oplevelse, som oftest ender med at efterlade et stærkt, magisk minde i selskabets erindring.

At booke en tryllekunstner til den næste fest er således et både solidt og sikkert valg.