Sjov underholdning til konfirmation

underholdning konfirmation

De festlige indslag som underholdning til konfirmation er med til at få gæsterne op af stolen samt synge og grine sammen. Uanset hvilken form for underholdning du vælger til konfirmationen, så får det gang i snakketøjet hos gæsterne, og det er med til at skabe en god fest. Der er ingen grund til, at sidde stille og småskæve til hinanden. Skal der være sjov, så er kreavitet ordet.

Underholdende indslag er også godt for de mindre børn der ikke kan sidde stille for længe af gangen.

Inddrag konfirmanden men hold overraskelserne hemmelige.

 

Indholdsfortegnelse

1. quiz tip 13

  • konfirmanden har
  • vælg 3 muligheder
 

Et simpelt men ret så sjovt indslag. Del sedler rundt blandt gæsterne med 13 spørgsmål som alle indeholder 3 svarmuligheder om konfirmanden. Gæsterne tipper og til sidst læses spørgsmålene op og konfirmanden svarer det rigtige svar. Sådan kommer alle til at kende konfirmanden endnu bedre, og er spørgsmålene lavet med snilde, så kan det være ret så underholdende uden at være for pinligt.

2. En festsang

Med en god festsang kan man få sagt nogle af de ting man gerne vil sige til konfirmanden, den kan også være underholdende og sangen kan gemmes til senere hen i livet. Her kan du læse mere om hvordan man skriver en festsang.

3. Hold en tale

Der er god tradition for at holde en tale til konfirmanden, den kan være sjov, underholdende og med en grad af alvor. Læs mere om hvordan man skriver en god tale til konfirmanden.

Læs også..

Konfirmationstale

4. Havespil

Som underholdning findes uanede mængder af sjove havespil. De kan bruges hele dagen og det nyder særligt de mindre børn godt af.

5. Karaoke

Få sat gang i konfirmationsfesten med karaoke, det er ret så underholdende.

For det ultimative karaoke udstyr i forskellige prisklasser se karaokebutik.dk

 

6. Book en tryllekunstner

En tryllekunstner kan være super på sådan en dag, mere underholdende end du lige regner med.

Vi anbefaler Anders Møller der leverer noget af Danmarks bedste som tryllekunster, besøg underholdning til konfirmation 

7. Musik quiz

Denne sjove quiz kan lave som i syntes, men sjov er det, at dele hele selskabet op i to og afspille musik – på den måde bliver stillingen tæt.

  • Hver hold skiftes til at gætte navnet på et band ud fra musikken der afspilles. 

De afsluttende runder kan evnt. være så man afspiller musikken uden sang, det gør det lidt sværere at gætte. Om der skal dystes om andet end æren, eller hvem der tager opvasken? Husk at afspille musik der passer til alle aldersgrupper det er den bedste underholdning når alle har en mulighed for at være med.

Tjek musikquiz 

8. Hemmelige opgaver

Sørg for hver gæst får en hemmelig opgave afleveret på en seddel, gæsterne må ikke vide at alle andre har en opgave, så list rundt og del dem ud. Opgaven skal være afsluttet inden et givent tidspunkt.

Det kan være en sjov leg til festen. Forestil jer at onkel anders bruger meget af hans tid og penge på sin veteranbil. Det var så fætter mikkels opgave, at få spurgt ind til veteranbilen og i samtalen få spurgt om ikke konen syntes det koster for mange penge.

Læs op hvad alles opgave var, når alle er samlet.

9. Film quotes quiz

Mange film er der lavet og i dem var gode quotes som er god underholdning. Altså der blev sagt noget som er kendetegnende for filmen og der var en mening med det som er værd at huske. Her behøver vi ikke dele op i hold hvis man ikke vil. Det rette quotes kan være værd at høre for konfirmanden. 

  • Den der gætter rigtigt må tilkendegive hvordan man kan bruge de ord til en god start på livet, eller hvorfor ikke. 

Der skal være hints til hvert quote, hvis ingen kan gætte hvilken film det kommer fra.

10. Føle i kassen

Som det lyder og som fantasien sætter grænser, og så alle gæsterne kan se.

  • Lav en kasse hvor bagsiden mangler og kun med hul til hånden på forsiden. 
  • Kald en gæst op og om på den anden side af kassen samtidig vender du kassen så alle kan se hvad der er i kassen på nær den der skal føle og gætte.

Præmie forslag: gætter du rigtigt får du et glas af den gode champagne, gætter du forkert, et glas af den billige.

11. En video af konfirmanden

I tidens løb er du sikkert blevet indehaver af mange sjove videoer af konfirmanden. Du kender sikkert en der kan klippe dem sammen til en enkelt fil. Fremvis den på en lånt projektor eller lignende til jeres konfirmation

12. Indslag - Gæt en kendt person

Dette sjove indslag med at gætte en kendt person kan afvikles på forskellige måder. Men et godt forslag til inspiration kunne være at spørge familiens sjove person om han eller hun vil simulere et par kendte personligheder. Det vil blive ret så morsomt, og ganske gratis.

13. Fodbold

Er der en fodboldbane i nærheden? da kan de unge underholdes til langt ud på aftenen på en sommerdag. 

Læs mere om fodbold nyheder hos fodboldnyheder.dk

14. Book et band

Book et godt passende band til konfirmation.

Det er forskelligt fra familie til familie, hvor længe en konfirmation den varer men uanset om der skal danses eller ej kan festmusik være passende. Det skal bare vælges ud fra, hvordan man ønsker festen skal tage form.

15. Book en fotograf

Her er det ikke kun muligt, at få fantastiske billeder ud over det sædvanlige men man kan gøre noget ekstra ud af det. Få taget billeder med et særligt setup så der er familiebilleder der vil blive husket for altid.

Læs også, fotograf til konfirmation.

16. Book en komiker

Hvad kunne være sjovere?… en specialist i komik til konfirmationen.

17. Oplæsning af jokes.

Der er mange fine danske sider med jokes og der er mange om teenagere. Find de bedste vittigheder til unge her. Det er altid godt at grine og er man flere der griner sammen – ja så får man sammentømret festen.

18. En takkesang fra konfirmanden

En god måde for konfirmanden at få sagt tak, og samtidig er det god underholdning. Det er ikke mange teenagere som ikke ville synes at det var pinligt at rejse sig og sige tak til alle gæsterne, derfor kan det være godt at have en takkesang ved hånden.

Find din gratis takkesang her

Vi har også en gratis takketale.