Den ultimative bryllupsfotograf

bryllupsfotograf

Et bryllup er en “once in a lifetime” begivenhed. En bryllupsfotograf har kun “et skud i a bøss´” som det siges på godt jysk. Det er Jeres livs fest, og I har investeret en masse energi i planlægning og en masse penge i udførelsen. Det siger altså sig selv, at I gerne vil have nogle fantastiske billeder fra hele dagen. Nogle vælger at nøjes med at hyre en portrætfotograf til de “officielle” bryllupsbilleder, andre får en professionel til at dække hele dagen og atter andre får venner og familie til at dække begivenhederne så godt som overhovedet muligt. Hvad I end gør, har vi samlet nogle spørgsmål, det er godt at stille sig selv inden man vælger sin bryllupsfotografering.

For at hjælpe jer med at finde den bedste bryllupsfotograf har vi samlet en række af ting, der bør overvejes før I bestiller fotografen til jeres bryllup. Vi har osse beskrevet muligheden for at finde en god bryllupsfotograf. Det er en stor dag at blive gift og der kan blive uendeligt mange udgifter. Det budget man har at arbejde med er selvfølgelig afhængigt af, hvem man er, og det har vi prøvet at tænke med.

Vil I kunne tjekke endnu en ting af med succes på den lange to-do liste, så læs med her.

Læs også..

Værd at tænke over før valg af bryllupsfotograf:

1. Er udendørs og indendørs billeder af bevægelige elementer nødvendige billeder af Jeres bryllup?

2. Er lys kompositionen let at tage billeder i?

3. Hvor gode billeder har I brug for?

4. Har fotografen taget gode billeder af et helt bryllup før?

fotograf til bryllup

Bevægelige elementer

Det der bevæger sig er svært at tage gode billeder af og der er mange vigtige øjeblikke til et bryllup så som:

  • Når ringene kommer på i kirken
  • Når I kommer ud af kirken og der kastes med ris
  • Bryllupsvalsen

Lys og komposition.

På en dag som denne vil der være:

  • Meget lys
  • Lidt lys
  • Kunstigt lys
  • Udendørs lys
  • Modlys

Det er værd at tænke over for det hænger sammen med, hvor dygtig en fotograf I har brug for.

At tage billeder af disse øjeblikke til et bryllup er ikke nemt så vil I satse på, at der bliver gode billeder af det, som er taget med moster Annas telefon?

Bryllupsfotograf Pris

Ja hvad koster en bryllupsfotograf?

Prisen for en dygtig bryllupsfotograf justeres alt efter hvor længe på bryllupsdagen i vil bruge fotografen. Estimeret pris er mellem 5500,- og 22.000,- kr. Det er derfor ikke lige meget hvor i bestiller.

Videofotograf bryllup

En videofotograf til bryllup er ofte en tjeneste den normale fotograf udbyder. Video udbydes ofte i bryllupspakker hos en almindelig fotograf. Led derfor gerne efter din videofotograf samme sted hvis du også ønsker billeder.

Hvad kan en dygtig bryllupsfotograf?

Fotografen står med ansvaret for at forevige jeres bryllup, der skal være gode billeder af hele dagen.

1. Fotografen er vant til at arbejde under pres.

2. Har udstyr der er up to date.

3. Kender sit kameraudstyr godt.

4. Kan redigere billeder professionelt.

5. Har mange års erfaring i at tage billeder og lever af det.

6. Kan forevige hele historien.

7. Er toptænet iscenesætter til portrætterne.

Hvordan finder man den bedste fotograf?

Vil I gerne have Danmarks bedste tilbud på en dygtig fotograf til en sådan opgave så find en fotograf her. Det er godt at have flere tilbud, og der er forskellige prisklasser af nøje udvalgte erfarne professionelle..

Hvornår bør fotograferingen starte på dagen?

Det er blevet meget populært at fotograferingen allerede starter helt fra morgenen af på bryllupsdagen. Der bliver mange gode mindeværdige billeder fra da man var lidt nervøs og i gang med at shine sig op som aldrig før.

hvornår kommer bryllupsfotografen

Billig bryllupsfotograf

Er det muligt at en i familien har noget erfaring med at tage billeder? Uanset hvad, så aftal med et par stykker at de skal tage billeder af hele dagen og tage rigtigt mange billeder. For at sige det, som det er, så vil en ædruelig person være at foretrække – i alt fald sidst på festen. Lav aftaler på forhånd, så “amatørfotografen” er indstillet på det, og har mulighed for at være vel forberedt med opladet grej, ekstra batteri mv. Det kan osse være, I kan lokke én til at stå for portrætterne. Der er masser af inspiration at hente i bøger på biblioteket, både i billedform og skriftform.

Lav et setup, hvor I står stille og baggrunden er i orden. Eventuelt foran kirken og find et sted i smukke omgivelser, hvor I kan stoppe på vejen fra kirken og hen til bryllupsfesten. Denne location skal være valgt på forhånd. Sørg for at den eller dem, der fotograferer, kan være på første parket til de begivenheder, I ønsker at forevige – bryllupskagen skæres, gommens tale, andre talere mv.

Læs også..