Bryllupskørsel lej en bil til bryllupsdagen

lej bil bryllup

Professionel bryllupskørsel skal der til. Et bryllup er en stor dag og derfor vælger de fleste traditionens tro at blive hentet fra vielsen ved kirken eller rådhuset, eller hvordan det nu fejres i en ekstra lækker vogn og lejer derfor en bil til bryllupsdagen.

Nogle brudepar vælger en mere klassisk bil såsom en cadillac eller en moderne sportsvogn i ældre stil. Andre vil hellere have en flot veteranbil eller en limousine. Så om du skal ud og køre porsche, ferrari, mustang eller mercedes eller hvad pengepungen nu byder på så er det bare med at bestille i god tid. Der kan lejes hos private og firmaer i Aarhus, Aalborg, København, Odense, Esbjerg, Næstved, Herning, ja hele landet, til en pris der passer den enkelte.

Læs også..

Bryllupstale

Hvornår bruges bryllupskørslen

De fleste afleverer bruden i bilen og henter gommen og bruden efter vielsen. Mange vælger også at forlade bryllupsfesten i den bil de har lejet til bryllupskørslen. Det er nu så smukt når de to sætter sig ind og kører væk med stil, ud til deres fælles liv sammen efter de har sagt ja til hinanden. Har det været godt gang i festen er det naturligvis en god ide hvis man ikke selv er chauffør.

Hvor finder man et godt tilbud

Har du brug for et godt tilbud på bryllupskørsel så tjek denne side ud 

Det er altid godt med et velrenommeret firma man kan regne med, så ikke man står på den store bryllupsdag og der er noget der ikke er som det skal være.

Hvad koster det

Prisen for at leje en bil til bryllup varierer meget, det spænder fra 1000,- kr og op til 10.000,- kr med eller uden chauffør. Det kan nemt være billigt og kan gøres for mindre penge end man regnede med.

Udsmykning

Udsmykning af bilen må aftales med ejeren i hvilket omfang det er tilladt. 

Her findes perfekt udsmykning af bilen til bryllupskørsel.

bryllupskørsel