Utraditionel konfirmation

utraditionel konfirmation

Hvis man ønsker en utraditionel inspiration til konfirmation, altså at konfirmationen gerne må være anderledes, så er det helt på sin plads. Der er ikke længere den samme forventning om traditioner som før hen.  Gæsterne til konfirmationsfesten vil elsker hvis det går lidt anderledes end normalt.  Måske vil man gerne at det er en nonfirmation, altså at der ikke er en kirkelig handling. Måske er det selve festen der gerne må være utraditionel, eller hvor den afholdes. For konfirmanden vil det være fedt, hvis der sker lidt ud over det sædvanlige. “Øv, det var bare en kedelig middag, hvor alle tog tidlig hjem.”?.. Det vil også være sjovt for de voksne, nogen kommer måske alligevel langvejs fra.

Utraditionel afholdelse af festen

Utraditionelle forslag til afholdelse af konfirmationssfesten.

Tema: Økologi/bæredygtighed

Tema: Gør alt moderne – Fremvis via projektor, gør billeder og videoer til en del af din tale, eller som et festligt indslag. Gennemtænk hvordan alt kan gøres moderne, så det er de nyeste remedier der bliver brugt.

Tema: Genbrug – Et godt tema for miljøet, og for pengepungen.

Tema: Konfirmandens interesse.

Noget andet sjovt, kunne være at gøre det til en fest der fortsætter ud på aftenen med dans og musik. Hvorfor ikke benytte lejligheden til at holde fest med familien nu i endelig er samlet igen.

Overnatning: Gør konfirmationen til en hel weekend eller et døgn i glæde med familien, se lejrskolekataloget.dk

Læs også..

Nonfirmation

Ønsker man ikke den kirkelige handling, jamen så springer man bare kirken over. Det er mere brugt efterhånden og derfor skal man da ikke snydes for en ordentlig fest. Hold gerne nonfirmation med et brag af en fest!

Book hjælp til anderledes konfirmationsunderholdning

Anderledes konfirmationsunderholdning kan være med til at skabe en bedre fest. 

Det kan være en tryllekunstner der kan noget mere end trylleri. Det kan være tankelæsning, tricktyveri eller komik.

Sluchice maskine, lys, kæmpe grill mv. Se lej udstyr til konfirmation

I kan også få brug for et telt, er der ikke plads nok indendørs, og vil i gerne tage haven i brug, så kan man leje et festtelt for overskuelige penge.

Læs også.